OUDERTRAINING

 

'Anders kijken naar je kind': opvoeden vanuit een integratieve benadering

 

Ieder kind wil graag gelukkig zijn, maar dat gaat niet altijd vanzelf. Soms is een kind verdrietig, heeft boze buien, kan niet slapen, heeft moeite met vriendjes maken, wordt gepest of heeft last van andere nare gevoelens. Als ouder wil je je kind graag helpen, maar soms lukt dat niet. Het kan dan lastig zijn om een positieve benadering toe te passen. Is dit herkenbaar en wil je graag handvatten om jezelf te helpen en je kind beter te kunnen begrijpen en begeleiden? Deze oudertraining over opvoeden kan dit bieden. De training is natuurlijk ook voor ouders die 'gewoon' (extra) tools willen hebben bij het opvoeden.

 

Trainers: Nancy Reinders en eventueel een collega therapeut

 

Onderwerpen die aan bod komen zijn: zelfvertrouwen en zelfstandigheid van jou en je kind, weerbaarheid, jij als opvoeder, opvoeden met opvoeddoelen, je inleven in je kind, gevoelens van je kind en hoe je hier beter mee om kunt gaan, zodat je weer (of nog meer) kunt genieten van de opvoeding van je kind(eren). Hierbij worden veel praktische tips gegeven, die je meteen in praktijk kunt brengen.

 

Data: nieuwe training start najaar 2019, informeer bij interesse bij de praktijk

Tijd: 19.30 - 22.00 uur

Locatie: Villapark 10 in Geldrop

 

Voor meer informatie of aanmelden: telefonisch of via mail.

 

De training vindt plaats bij voldoende aanmeldingen.

 

Kosten: €90 (tweede ouder uit hetzelfde gezin €75)

 

De oudertraining is ontwikkeld in een samenwerkingsverband van collegae integratieve kindertherapeuten i.o. (aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam): Carola Norbart, Claudia Rooimans, Karin Mulder, Nelleke de Wit en Nancy Reinders