tarieven en vergoedingen

 

Integratieve kinder- en jeugdtherapie

 

De bijdrage is per sessie, per oudergesprek of per gesprek/overleg met een derde (uiteraard na overleg met kind/ouders) € 85,00.*

Schoolobservatie (1,5uur) € 125,00*

 

 

Brusjescoaching

 

De bijdrage is per sessie, per oudergesprek of per gesprek/overleg met een derde (uiteraard na overleg met kind/ouders) € 85,00*

 

 

Oudercoaching

 

De bijdrage is per sessie € 85,00* 

 

 

Oudertraining De oudertraining bestaat uit 3 avonden. De bijdrage voor de hele training is € 90,00* (tweede ouder uit hetzelfde gezin € 75,00)

 

 

Verslagen voor derden worden op verzoek van de ouders geschreven, kosten hiervoor bedragen € 85,00* per verslag.

 

 

Mindfulness / aandachttraining Methode Eline Snel

De training bestaat uit 8 x 1 uur per week. Kosten zijn € 195,00, dit is inclusief het boek 'stilzitten als een kikker', cd met oefeningen en andere materialen. Daarnaast een kennismaking en een korte evaluatie achteraf.

 

 

Wanneer u een afspraak wilt annuleren of verzetten dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch te laten weten, anders wordt de bijdrage alsnog in rekening gebracht.

 

* Tarieven kunnen aangepast worden. De kosten blijven echter wel altijd gelijk zoals vastgelegd in de behandelovereenkomst.

 

 

vergoedingen

 

  •  

  • - Verschillende zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) integratieve therapie vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u voor vergoeding in aanmerking komt.
  •  

  • - Zie voor een overzicht van zorgverzekeraars die vanuit de aanvullende verzekering kinder- en jeugdtherapie vergoeden: www.vit-therapeuten.nl "overzicht vergoedingen"
  •  

  • - Als de verzekeringsmaatschappij de therapie niet vergoed, kunt u de gemaakte kosten voor de therapie wellicht aanvoeren als bijzondere ziektekosten bij de jaarlijkse belastingaangifte. Voor meer informatie informeer bij de belastingdienst.

  • - Informeer eventueel bij de gemeente voor vergoeding van integratieve kinder- en jeugdtherapie